Ben jij een liefhebber van sneakers? – Gespot zoekmachine voor sneakers

Sneakers; ze zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vooral de grote verscheidenheid maakt het voor een steeds grotere doelgroep interessant om ook een paar sneakers in de kast toe te voegen aan de persoonlijke schoenencollectie. Maar waar vind je dan je meest passende ideale paar sneakers? 

Zoekmachine voor sneakers

Hoe makkelijk wil je het hebben: een zoekmachine voor sneakers! Gespot: www.sneakers4u.nl

Voor kleding bestaan er al diverse pagina’s die je helpen dat ene speciale kledingstuk te ‘scoren’ passend bij de rest van je outfit. Hoe leuk is het dat je nu ook sneakers online kunt traceren die precies bij jouw casual of sportieve zakelijke look passen? Ik vond het briljant verzonnen. Je kunt zelf zoeken op een specifiek sneaker model. Wat best handig is daar smaak nu eenmaal zeer persoonlijk is te noemen.

Zoveel variatie heb ik nog niet eerder bij elkaar gezien!

Nu weet ik best dat er behoorlijk wat variatie mogelijk is in de wereld van de sneaker, maar doordat in deze zoekmachine  totaal 140 winkels (grote webwinkels en exclusieve boetieks) worden weergegeven, hoef je niet letterlijk vele websites af te struinen. Je zoekt en eenmaal een model gevonden waar je meer over wilt weten, dan klik je door naar de betreffende webwinkel om daar de gekozen sneaker van alle kanten te bekijken en te besluiten of het ‘echt’ is wat je wilt of bij nader inzien toch net niet helemaal. Met meer dan 180.000 sneakers in de zoekmachine is het nu  heel eenvoudig geworden om te vinden wat je zoekt. Hooguit kom je meerdere paren tegen die je heel graag wilt hebben. 😉

Het hele gezin in dezelfde sneaker look?

zoekmachine voor sneakersHet is tegenwoordig hip om met het gezin in een bepaalde look te verschijnen. Zo zijn er al huispakken die zijn afgestemd op het hele gezin en ook diverse kledinglijnen die daar op inspelen, door een neutrale lijn te hebben die zowel door heren als vrouwen wordt gedragen.

Schoenen zijn veelal toch duidelijk onderverdeeld in of voor heren of voor dames, maar de sneakers trekken zich daar zeer weinig van aan. Veel modellen zijn (soms met kleine aanpassingen of letterlijk universeel) geschikt voor eenieder.
Niets leuker dan je schoenkeuze eens te matchen met de rest van het gezin voor een sportieve activiteit. De teamspirit is gelijk al een heel eind onderweg met het ‘wij horen bij elkaar’ gevoel. 😉

Wanneer heb jij jouw laatste paar sneakers gekocht? Heb je nog tips voor andere liefhebbers? Leuk als je reageert!
liefs barbara

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.