|

OnlyLifestyle is actief! Klaar voor een nieuw begin!

Je leest het goed! OnlyLifestyle is wéér actief en zelfs actiever dan ooit. Per 1 december zal OnlyLifestyle zelfs staan ingeschreven als bedrijf bij de KVK. Een nieuw begin voor mij als bekende in blogland, of beter gezegd: een doorstart. 😉 Ik heb er zin in!

De ‘vaste’ volgers zullen ongetwijfeld de weg naar OnlyLifestyle.nl vinden, dus die wil ik graag hiervoor belonen met een zeer persoonlijke winactie (update: deze actie is al gesloten). Lees daarover alles onder aan deze blog.

Waarom OnlyLifestyle en niet Onlybyme?

Heel bewust heb ik ervoor gekozen om juist op OnlyLifestyle weer actief te starten met bloggen. Ik heb behoefte aan een nieuwe uitdaging (deze blog scoort nog niet echt qua bezoekersaantallen en heeft nog geen zeer aantrekkelijke DA en PA resultaten. Hierdoor word ik niet direct benaderd voor samenwerkingen (verwacht ik) en dat geeft mij de tijd om de website meer body te geven. Niets zo leuk als enkel bloggen over onderwerpen die ik zelf uitkies en niet worden beïnvloed door betaalde samenwerkingen. ) Daarnaast is het niet gezegd dat Onlybyme niet weer actief wordt in de toekomst, maar voor nu vind ik het prima om daar de status te houden op ‘af en toe een nieuwe blog’.

Win een gepersonaliseerde attentie die ik zelf voor je ga maken!

Een van mijn grootste hobby’s is creatief bezig zijn. De laatste tijd ontwerp ik met regelmaat zelf opdrukken voor t-shirts, raamdecoraties etc. En ik wil voor de winnaar van deze spontaan bedachte winactie dan ook graag iets maken dat echt persoonlijk is afgestemd. Wil jij een t-shirt met naam en opdruk of wil je graag verrast worden met ‘iets met een persoonlijke tint’. Of wil jij graag een dierbare blij maken met een persoonlijke cadeautje en dat door mij laten maken? Doe mee!

De winnaar trek ik random uit de deelnemers. Geef in je reactie een mailadres en normaal ogende naam op waarmee je bereikbaar bent. Er wordt een nieuwe winnaar getrokken, bij geen reactie. Dit om er zeker van te zijn dat ik ook echt iemand blij kan maken met een persoonlijke attentie. Het doel is deze attentie nog dit jaar te verzenden. Doe je ook mee?

Deze winactie heeft verder geen verplichtingen, maar uiteraard zou je me erg blij maken indien je OnlyLifestyle nog niet volgt via Facebook om dit nu wel te gaan doen. Zo mis je gelijk toekomstige acties niet. 😉

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.