DIY – Muursticker bevestigen doe je zo!

Ben jij net als ik ook een groot liefhebster van spreuken? Onderstaande spreuk kon ik niet weerstaan, deze muursticker moest eenvoudigweg worden gekocht. 😉  Al is een muursticker bevestigen niet iets wat direct ‘altijd’ goed gaat. Nagaan hoe dit het beste aan te pakken is aan te bevelen, daar dit mij een ‘blunder’ bespaard had gebleven destijds bij de allereerste lettersticker. 😉

In deze blog help ik je op weg met uitleg en foto’s.

Muursticker bevestigen

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain.

 

DO IT YOURSELF – Muursticker bevestigen

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden, vandaar dat ik bewust ervoor kies om de beelden te laten spreken, met kleine aanwijzingen per foto. Feitelijk is het aanbrengen van een muursticker niet moeilijk als je maar weet hoe je het dient te doen.

(Feitelijk ben ik HET voorbeeld van ooit bij de allereerste niet weten hoe het hoorde en pas na een jaar erachter komen dat de plastic glanslaag er ook nog af kon worden gehaald. Ik voelde me mega dom op dat moment en kan nog steeds die openbaring helder voor de geest halen. Dus ja, gebruik maken van anderen die het ‘wiel al hebben uitgevonden’ is niet voor niets een zegwijze!)

Muursticker bevestigen, hoe ga je te werk?

Muursticker bevestigen
Plak de gehele poster zoals de sticker met de post komt op de muur.
Muursticker bevestigen
Plak over het midden een lange tape verticaal en haal de bovenste laag rechts daarvan weg.
Muursticker bevestigen
Vouw de poster om en haal de onderste laag weg tot waar de tape zit (wegknippen) .
Muursticker bevestigen
Vouw de poster weer terug richting de muur en wrijf de stickerteksten met een stomp voorwerp (of vingers) op de muur en pel daarna de de laatste laag eraf. Indien een letter niet vanzelf gemakkelijk loslaat van het papier, opnieuw de vorige handeling herhalen op die betreffende stukken en daarna de laatste laag er rustig afhalen. Nadat de ene helft van de sticker via deze stappen is bevestigd, herhaal je dit aan de andere zijde.

 

Ben jij ook een spreuk of quote liefheb(st)er? En heb je al iets daarvan in huis op dit moment? Op de muur? Op attributen? Gebruiksvoorwerpen? Ik ben erg nieuwsgierig!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.