goed begin
|

Een goed begin, is het halve werk!

Voornemens hebben is 1, ze uitvoeren is iets anders.

Deze week heb ik besloten de voornemens die ik voor dit jaar heb gelijk krachtig te starten.goed begin

Nog meer naar mezelf luisteren en mijn eigen behoeftes is daarvan een hele belangrijke. Het opstarten van een nieuwe persoonlijke dochtersite van mijn ‘kindje onlybyme‘, (9 april 2018 – 3 jaar oud), is iets wat ik al langere tijd wil. Enkel gunde ik het mezelf niet, doordat andere prioriteiten me teveel bezighielden. Tot nu: OnlyLifestyle is een feit.

Dit houdt overigens niet in dat de lifestyle niche vanaf Onlybyme zal verdwijnen. Enkel is Onlybyme van persoonlijke blog in 2015 doorgegroeid naar een website met een grote boekenniche met een heel team aan auteurs/recensenten. Daarmee is het persoonlijke karakter veranderd naar meer professioneel door de groei en ontwikkeling. Iets wat met 368 boekrecensies en aanverwante artikels in 2017 enkel in de boekenniche een logisch gevolg is en ook een bewuste keuze.

Daarom nu OnlyLifestyle om het persoonlijke weer terug te brengen in blogs over Lifestyle. Hierbij moet lifestyle zeer breed worden gezien. Blogonderwerpen: gezin, samenleving, actueel nieuws, shoptips, reviews, impressies, etc.

Sociale kanalen hetzelfde?

Ja, voorlopig wel!

De blogs die hier verschijnen kunnen prima via de Facebookpagina van Onlybyme lopen (voorlopig). De content is dezelfde soort content die ook op de Onlybyme website wordt geplaatst. De blogs zullen enkel persoonlijker van toon zijn op OnlyLifestyle. Indien je liever enkel de blogs van OnlyLifestyle volgt dan is daar (zeer binnenkort) de mogelijkheid om OnlyLifestyle rechtstreeks via de mail te volgen.

Voel je welkom!

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.