About

Hoi lezer, welkom!

Graag stel ik OnlyLifestyle en ons persoonlijk voor!

OnlyLifestyle

OnlyLifestyle is de kleinere zus van broer Onlybyme.nl met juist een heel persoonlijke benadering. Zo zijn alle blogs van eigen hand, gebaseerd op ons eigen leven. Alle blogs worden geschreven vanuit eigen mijn interesse en de samenwerkingen die (in de toekomst) tot stand komen worden enkel aangegaan indien deze passend zijn bij ons als gezin en mij als persoon.

Wie zijn wij?

Ik ben Barbara(40), mama van dochterlief(7), partner van vriendlief(47) en zijn zoon(16).
Buiten mama en partner ben ik zelfstandig onderneemster, schrijfster, recensent, student HBO Sociale Pedagogische Hulpverlening en verder zeer creatief van aard. Schrijven (en lezen) is voor mij een ware passie en ik tik dan ook dagelijks vele honderden woorden weg.

Privacy gezin:
Mijn gezin zal slechts zijdelings voorbijkomen op ‘OnlyLifestyle’en niet de focus hebben. De kinderen verdienen een mogelijkheid op te groeien zonder een vergrootglas in de vorm van blogs over alles wat ze beleven, doen, etc. Mijn partner steunt mij volledig in mijn werkzaamheden, maar heeft niet de behoefte om in een rol als meer dan ‘de partner van’ te hebben in de achtergrond van mijn ‘werk’. Een in mijn ogen gezonde situatie.

Voorlopig geen Samenwerkingen

De website is in opbouwende fase en daardoor is het bereik nog gering en de website zal daardoor niet snel worden benaderd voor samenwerking. Iets wat dan ook niet prioriteit heeft. De samenwerkingen vinden immers al grootschalig op haar grotere broer Onlybyme plaats.

Wat te verwachten op OnlyLifestyle?

OnlyLifestyle is sinds begin januari 2018 in de lucht. De content zal gaande weg groeien in hoeveelheid.

Het principe ‘Less is More‘ zal hier geregeld gelden. Beter iets minder vaak een nieuwe blog, maar wel blogs waar ik totaal achter sta, dan mezelf dwingen elke dag content te plaatsen (geen haalbare kaart momenteel).

Voel je vrij om via de mail contact op te nemen met vragen over de inhoud, mogelijke (toekomstige) samenwerkingen of andersoortige vragen die je niet direct kwijt kan op de website zelf.

Voel je welkom!

*Laatste update 15 maart 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.